Anti-inflammatory ma antioxidant auala e lua-vaega - mea masani mo le tausiga o le paʻu, phloretin!

https://www.zfbiotec.com/phloretin-product/

1.-O le a le phloretin-

Phloretin(Igoa Igilisi: Phloretin), e lauiloa foi o le trihydroxyphenolacetone, e aofia i le dihydrochalcones i totonu o flavonoids.E fa'atumauina i rhizomes po'o a'a o apu, strawberries, pears ma isi fualaau 'aina ma fualaau faisua eseese.E faaigoa i le pa'u.E soluble i vaifofo alkali, faigofie soluble i methanol, ethanol ma acetone, ma toetoe lava le mafai ona soluble i le vai.

O le phloretin e mafai ona mitiia sa'o e le tino o le tagata, ae i totonu o la'au, e itiiti lava le phloretin masani.O le tele o le phloretin o loʻo i ai i le tulaga o lona glycoside derivative, phlorizin.O le phloretin e mitiia e le tino o le tagata o loʻo i totonu o le mucosa gastric.E na'o le mae'a ona aveese o le vaega o le glycoside e fa'atupu ai le phloretin e mafai ona ulu atu i totonu o le ta'amilosaga ma fa'atino lona aafiaga.

Igoa vaila'au: 2,4,6-trihydroxy-3-(4-hydroxyphenyl)propiophenone

fua mole: C15H14O5

mamafa mole: 274.27

2.-O galuega autu a phloretin-

anti-oxidation

Flavonoids o loʻo i ai le gaʻo faʻamaʻi faʻamaʻi, lea na faʻamaonia i le amataga o le 1960s: o le polyhydroxyl structures o le tele o flavonoids e mafai ona i ai ni mea taua faʻamaʻi e ala i le chelating ma ion uamea.

O le Phloretin o se antioxidant faanatura sili ona lelei.O le fausaga o le 2,6-dihydroxyacetophenone o loʻo i ai se aafiaga lelei o le antioxidant.E i ai se aafiaga manino i le scavenging peroxynitrite ma e maualuga le maualuga o le antioxidant concentration i suauu.I le va o le 10 ma le 30PPm, e mafai ona aveese faʻamalosi saoloto i le paʻu.O le gaioiga o le antioxidant a Phlorizin ua matua faʻaitiitia ona o lona vaega hydroxyl i le tulaga 6 ua suia e se glucosidyl group.
Taofi tyrosinase

O le Tyrosinase o se metalloenzyme o loʻo i ai le kopa ma o se enzyme autu i le fausiaina o le melanin.Ole gaioiga tyrosinase e mafai ona faʻaogaina e iloilo ai pe o iai le aafiaga paʻepaʻe ole oloa.O le phloretin o se fa'alavelave fa'afefiloi o le tyrosinase.E mafai ona taofia le tyrosinase mai le fusifusia i lona substrate e ala i le suia o le fausaga lona lua o le tyrosinase, ma faʻaitiitia ai lona gaioiga catalytic.

Gaoioiga antibacterial

O le phloretin o se flavonoids faʻatasi ma gaioiga antibacterial.E iai a'afiaga fa'alavelave i le tele o siama Gram-positive, siama Gram-negative ma sigi.
O fa'ai'uga o fa'ata'ita'iga fa'afoma'i e fa'aalia ai ina ua mae'a fa'aaoga e mataupu le phloretin mo le 4 vaiaso, o ulu pa'epa'e, uluuliuli, papules, ma sebum lilo na matua fa'aitiitia, e fa'ailoa mai ai e mafai e le phloretin ona fa'amama le tino.

3. Mea e fautuaina
ute
2% phloretin(antioxidant, pa'epa'e) + 10% [l-ascorbic acid] (antioxidant, collagen promotion and whitening) + 0.5%ferulic acid(antioxidant and synergistic effect), e mafai ona tetee atu i ave o le ultraviolet i le siʻosiʻomaga, faʻavevelaina faʻamalama ma le faʻaleagaina o le ozone i le paʻu, faʻamalamalamaina le paʻu o le paʻu, ma e sili atu ona talafeagai mo le paʻu gaʻo ma le paʻu paʻu paʻu.


Taimi meli: Apr-23-2024