Aisea ua avea ai Bakuchiol ma Atua o le Oxidation ma Anti inflammatory Defender

补骨脂分
bakuchiolo le vaega autu o le suauʻu faʻafefe i totonu o vailaʻau faʻaSaina masani Fructus Psorale, faʻamaumauga mo le sili atu i le 60% o lona suauʻu faʻafefe. O le isoprenoid phenolic terpenoid compound. Faigofie ona fa'ama'i ma e iai le meatotino o le taumasuasua i ausa vai. O suʻesuʻega talu ai nei na faʻaalia ai o le psoralen e tele mea faʻamaʻi ma mea faʻamaʻi.

Psoralol, o se mea faavavega, o se ituaiga fou o le retinol e suitulaga e leai se tiga mu, ita, ma le mumu e mafua mai i le retinol masani. O le Psoralen na afua mai i togafitiga toe faʻaleleia ma e umi lona talafaasolopito o le faʻaaogaina i Initia Ayurveda ma vailaʻau Saina. O lea ua lauiloa o se retinol masani i suʻesuʻega tau paʻu i Sisifo.

O le togafiti fa'ataulāitu o le psoralen o lo'o taoto i lona talafeagai mo ituaiga uma o pa'u: mago, ma'ale'ale, ga'o, ma fefiloi. O se fofo sili ona lelei e mafai ona tetee atu i le matua e aunoa ma le ita. Faʻaaogaina faʻatasi ma vitamini C; E le fa'afefete ai fo'i le pa'u i le malamalama, o lea e saogalemu ai le fa'aoga i le ao.

 

Retinole le fautuaina mo fafine maʻitaga poʻo fafine lactating, ae o le psoralen e le o iai lenei lapataiga. O le faʻaaogaina o le psoralen faʻatasi ma isi mea aoga e matua saogalemu ma aoga,


Taimi meli: Iul-26-2024