20 Mea'ese'ese Ta'uta'ua e 20 i le 2024(2)

https://www.zfbiotec.com/moisturizing-ingredients/

LUGA6.Panthenol
Pantone, lea e taʻua foi o le vaitamini B5, o se faʻaopoopoga o meaʻai vitamini B e masani ona faʻaaogaina, e maua i ituaiga e tolu: D-panthenol (lima taumatau), L-panthenol (lima agavale), ma le DL panthenol (fefiloi fefiloi). Faatasi ai ma i latou, D-panthenol (lima taumatau) e maualuga le gaioiga faʻaletino ma lelei faʻamafanafana ma faʻaleleia aafiaga.

LUGA7.Squalane
O le Squalane e masani lava ona maua mai le suauʻu ate shark ma olive, ma e tutusa lona fausaga ma le squalene, o se vaega o sebum tagata. E faigofie ona faʻapipiʻi i totonu o le paʻu ma fai se ata puipui i luga o le paʻu

LUGA8. Tetrahydropyrimidine carboxylic acid
Tetrahydropyrimidine carboxylic acid, lea e lauiloa foiEctoin,na muai vavaeeseina e Galinski i le 1985 mai se vaituloto masima i le toafa o Aikupito. E sili ona lelei le puipuiga i luga o sela i lalo o tulaga ogaoga e pei o le maualuga o le vevela, malulu, lamala, pH ogaoga, maualuga maualuga, ma le maualuga o le masima, ma e iai le puipuiga o le paʻu, mea e teteʻe ai i le mumū, ma le faʻamalosia o le UV.

LUGA9. Suauu Jojoba
Jojoba, lea e lauiloa foi o Simon's Wood, e masani ona tupu i le toafa i le tuaoi i le va o le Iunaite Setete ma Mekisiko. O le vailaʻau mole mole faʻapipiʻi o le suauʻu jojoba e talitutusa lava ma le sebum o le tagata, e faʻafefe tele ai le paʻu ma maua ai se lagona faʻafouina. O le suau'u Jojoba e a'afia i se pa'u ga'o nai lo le fa'asusu vai. O le a faʻamalosi pe a faʻaalia i le malulu ma vave faʻafefe ma faʻafefe pe a faʻafesoʻotaʻi ma le paʻu, o le mea lea e lauiloa ai foi o le "suavai wax".

LUGA10. pata shea
O le suāu'u avoka, e ta'ua fo'i o le shea butter, e mauoa i ga'o ga'o e le'i tumu ma o lo'o iai mea fa'asusu fa'alenatura e tutusa ma mea e maua mai i le ga'o sebaceous. O le mea lea, o le pata shea e manatu o le sili ona aoga o le paʻu faʻalenatura ma le faʻamaʻi. E tele lava e ola i le vaomatua o le teropika i le va o Senegal ma Nigeria i Aferika, ma o latou fua, e taʻua o le “shea butter fruit” (po o le shea butter fruit), e manaia aano e pei o fualaau avoka, ma o le suauu i totonu o le suauu pata shea.

LUGA11. Hydroxypropyl tetrahydropyran triol
Hydroxypropyl tetrahydropyran triol, e lauiloa foiPro-xylane, na amataina muamua o se vaega e Lancome i le 2006.Pro-xylaneo se fa'afefiloi glycoprotein e maua mai le oak, lea e iai a'afiaga o le fa'amamaluina, fa'amanu'u, ma fa'atuai ai le matua o le pa'u.

LUGA12. Salicylic acid
Salicylic acid, o loʻo maua i le paʻu o le willow, lau penina paʻepaʻe, ma laau birch suamalie i le natura, ua faʻaaogaina lautele e togafitia ai faʻafitauli e pei o le paʻu ma le matua o le paʻu. Faatasi ai ma suʻesuʻega loloto i luga o le faʻaogaina o le salicylic acid, o loʻo faʻaauau pea ona suʻesuʻeina lona aoga i togafitiga o le paʻu ma faʻafomaʻi matagofie.

LUGA13.Centella asiatica extract
Centella asiatica extracto se laau fa'afoma'i ma se tala'aga umi o le fa'aoga i Saina. O mea aoga autu o Centellaasiatica extractoAsiatic acid, Madecassic acid, Asiaticoside, maMadecassic acid, o loʻo i ai aʻafiaga lelei i le faʻamafanafanaina o le paʻu, paʻepaʻe, ma le antioxidation.


Taimi meli: Aukuso-16-2024