Tatou a'oa'oina fa'atasi Mea e teu pa'u -Ectoine

https://www.zfbiotec.com/ectoine-product/

Ectoine o se amino acid derivative e mafai ona faʻatonutonu le mamafa osmotic cell. O se "talita puipui" e masani ona fausia e siama halophilic e faʻafetaui i siosiomaga ogaoga e pei o le maualuga o le vevela, maualuga masima, ma le malosi o le ultraviolet radiation.
Ina ua maeʻa le atinaʻeina o le Ectoine, na faʻaaogaina i totonu o le falemaʻi, ma atiina ae ma gaosia vailaʻau eseese, e pei o mata, nasal spray, oral spray, ma isi. faʻaaogaina e togafitia ai le eczema, neurodermatitis, faʻamaonia mo le togafitia o le mumū ma le paʻu o pepe pepe; Ma faʻamaonia mo togafitiga ma le puipuia o faʻamaʻi mama e mafua mai i le filogia, e pei ole COPD (faʻamaʻi faʻalavelave faʻafuaseʻi) ma le sela. I aso nei, o le Ectoine e faʻaaogaina lautele e le gata i le biomedicine ae faʻapea foʻi i vaega faʻapitoa e pei o le tausiga o paʻu.
O le matafaioi sili ona taua
Susū
O le susu / lokaina i le vai o le galuega sili lea ona taua a le Ectoine. Ectoine e sili ona lelei le "hydrophilicity". O le Ectoine o se vai malosi e fausia ai le mea e faʻateleina ai le numera o mole mole vai, faʻaleleia le fegalegaleaiga i le va o mole vai, ma faʻamalosia le fausaga vai. I se faapuupuuga, o le Ectoine e tuʻufaʻatasia ma mole vai e fausia ai se "talita vai", faʻaaoga vai e poloka ai faʻaleagaina uma, lea e patino i le puipuiga faaletino!

Faatasi ai ma lenei talita vai, ave UV,fulafula, filogia, ma isi mea e mafai ona puipuia.
toe faaleleia
O le Ectoine e lauiloa foi o le "mea faʻaleleia faʻapitoa". Pe a oʻo i le maʻaleʻale o le paʻu, faʻaleagaina o le pa, paʻu ma le paʻu o le paʻu, faʻapea foʻi ma le tiga ma le mumu o le la, o le filifilia o mea faʻaleleia ma faʻamafanafana e iai le Ectoine e mafai ona vave maua se faʻaleleia ma faʻamafanafana. O le tulaga maaleale ma le le lelei o le paʻu o le a faasolosolo malie ona faʻaleleia aua o le Ectoine o le a maua ai le puipuiga faʻafuaseʻi ma faʻafouga faʻafouina, faʻatupuina polotini vevela vevela e fesoasoani ai i sela taʻitasi e tausia le gaioiga masani o le tino.
Puipuiga mama ma le matua tuai
O se faasologa o suʻesuʻega mai le 1997 i le 2007 na maua ai o se ituaiga sela i totonu o le paʻu e taʻua o sela Langerhans e fesoʻotaʻi ma le matua o le paʻu - o le tele o sela Langerhans o loʻo i ai, o le laʻititi lea o le paʻu.

A faʻaalia le paʻu i le susulu o le la, o le numera o sela Langerhans o le a matua faʻaitiitia; Ae afai e faʻaaogaina muamua le Ectoine, e mafai ona puipuia lelei le faʻauluina o filifili e mafua mai i le ultraviolet radiation. E le gata i lea, e mafai e le Ectoine ona faʻamalosia lelei le gaosiga o molelaʻau faʻamaʻi e mafua mai i le ultraviolet radiation ma puipuia ai suiga ole DNA e mafua ai - o se tasi lea o mafuaʻaga o le maanuminumi.

I le taimi lava e tasi, e mafai e le Ectoine ona faʻalauteleina le faʻalauteleina o le sela ma le faʻavasegaina, ma faʻaosofia le faʻafeagai o le eseesega o sela matutua, faʻalavelaveina le tulaʻi mai o genes matua, faʻavaeina le fofoina o le faʻafitauli o le paʻu paʻu paʻu, ma faʻamalosia ai le paʻu paʻu.


Taimi meli: Au-01-2024